Jaume Carles Pallarès

  Jaume Carles Pallarès

Analista financer

Nascut a Barcelona el 1989, s'incorpora a Alkimia Capital com a Gestor de Carteres a principis del 2023.

És llicenciat en Economia per la UdG (Universitat de Girona), Màster en Mercats Financers (Universitat Pompeu Fabra) i ha completat la seva formació amb les titulacions CAd (Certified Advisor) i CESGA (Certified ESG Analyst).

Ha desenvolupat la seva carrera professional a Andbank, on s'incorpora el 2016. Inicialment, forma part de l'equip de Back Office especialitzat en valors i fons d'inversió. El novembre de 2019 s'incorpora a Andbank Asset Management com a gestor de carteres de mandats discrecionals, on és part de l'equip encarregat de la construcció de carteres, propostes d’inversió i selecció d'actius. En aquesta darrera etapa també assumeix la responsabilitat de liderar la selecció de fons de renda variable temàtica per als mandats de gestió discrecional d'Andbank.

Anteriorment, ha realitzat pràctiques al departament de macroeconomia de la Borsa de Barcelona (2014), i format part de l’equip de Back Office de Caixabank (Everis) encarregat de la gestió, captura i liquidació de derivats financers

 

<< tornar