Albert Rovira

      Albert Rovira

Analista Financer

Nascut a Sabadell el 1990, s’incorpora a Alkimia Capital com a Gestor de Carteres a finals del 2016. Les seves principals tasques son la generació i anàlisis de propostes d’inversió, la construcció de portafolis, a més de fer el seguiment i la supervisió de les carteres dels clients.

Entre els anys 2014 i 2016 va treballar a Andbank, on en un primer moment es va encarregar de gestionar els riscos de les operacions de fons d’inversió i Sicavs, a més del registre de valors. Més endavant, s'encarregà de reportar la situació de la cartera d’inversió de l’entitat, l’exposició en productes derivats i riscos en comptes amb corresponsals, així com la situació comptable dels fons d’inversió.

En la seva anterior etapa, va treballar al Banc Sabadell com a assessor de la xarxa comercial i privada de fons d’inversió i productes financers, així com el seguiment de les carteres discrecionals per a diferents tipus de clients. En aquest període, també va desenvolupar tasques d’analista de riscos de comerç internacional i s’encarregà de la valoració dels fons de pensió del grup.

És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra, cursà un post-grau de finances quantitatives a la Norwegian School of Economics i és CFA Charterholder (CFA Institute).

 

<< tornar