David Betbesé Aleix

David Betbesé Aleix

Fundador i CEO

Nascut a Andorra al 1970, és el fundador i CEO d’Alkimia Capital.

Ha desenvolupat la majoria de la seva carrera professional a Crèdit Andorrà, on va incorporar-se l’any 1994. Ha estat Director de Banca Privada Internacional a més de membre del Comitè Executiu fins al 2014, any en el qual va iniciar la seva etapa com a emprenedor. Durant els darrers 11 anys, ha estat el responsable del negoci de Banca Privada del grup i ha liderat l’expansió internacional de l’entitat, establint i supervisant operacions de banca privada en els diferents països on el banc operava.

Ha estat membre de consells d’administració en diferents territoris (Crèdit Andorrà Panamá, Crèdit Andorrà Asset Management, CA México Asesores Patrimoniales, Semtee) així com president de Private Investment Management, societat gestora de patrimonis a Ginebra.

Es llicenciat en Administració d’Empreses (Administration Économique et Sociale) per la Université de Sciences Sociales de Toulouse (França), MBA per ESADE a Barcelona (Espanya) i Analista Financer Europeu Certificat (CEFA) per el Instituto de Estudios Financieros a Barcelona (Espanya).

<< tornar