Política de protecció de dades

De conformitat amb la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals (LQPD), l’informem que Alkimia Capital SAU, amb N.R.T. A-710981-A i domicili al Principat d’Andorra, Pau Casals 8 4rta planta 3era porta, AD500 Andorra la Vella (en endavant, “Alkimia Capital”) disposa de les seves dades personals per interaccions amb vostè.

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Tractem la informació que ens faciliten els interessats en els nostres serveis per a les següents finalitats:
Gestionar la seva sol·licitud de contacte.
Gestionar una candidatura.
Mantenir un històric de candidats.
Així mateix, si ho autoritzeu, podrem remetre-li comunicacions relacionades amb la nostra activitat professional, invitacions per participar en esdeveniments i altres activitats de màrqueting, newsletters i publicitat.
Desenvolupar els procediments necessaris per dur a terme els serveis efectivament contractats de gestió i inversió de carteres, i consultoria per acomplir les obligacions legals derivades dels serveis.
En alguns casos es podran dur a terme tasques de segmentació. Podran fer-se la segmentació o elaboració de perfils amb la finalitat de dirigir la publicitat a remetre. No es prenen decisions automatitzades sobre la base dels perfils. En cap cas la segmentació o elaboració de perfils que realitzarà Alkimia Capital tindrà efectes jurídics o significatius a l'interessat.

PER QUANT TEMPS CONSERVEM LES SEVES DADES PERSONALS ?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre siguin necessàries per atendre les finalitats per a les quals, en cada cas, hagin estat recollides o generades i la persona interessada no sol·liciti la seva supressió o oposició al tractament, podent mantenir-se no obstant conforme als terminis legals de compliment d'obligacions exigibles normativament.
Així mateix, les societats duen a terme periòdicament una anàlisi dels períodes de conservació de les dades, eliminant les dades d'ofici per considerar que la informació hagi quedat obsoleta o desactualitzada.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

La base legal per al tractament de les vostres dades es basa en el consentiment atorgat en completar qualsevol dels formularis de contacte de la web, gestionada per Alkimia Capital, sense que en cap cas la retirada del consentiment per rebre les comunicacions condicioni el manteniment del consentiment de la relació dels serveis i viceversa.
D'altra banda, la base legal per al tractament de les vostres dades es basa en el consentiment atorgat per a l'execució del contracte.

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES SEVES DADES?

No se cediran dades a tercers llevat dels casos en què sigui necessària la gestió de les seves dades per a les finalitats indicades o hi hagi una obligació legal.

ELS SEUS DRETS UNA VEGADA QUE ENS FACILITEU LES VOSTRES DADES PERSONALS

Qualsevol persona té dret a sol·licitar l'accés a les seves dades personals, la rectificació o supressió i la limitació del tractament de les dades. A més, qualsevol persona té dret a oposar-se al tractament de les dades, al dret a la
portabilitat de les dades i a retirar el seu consentiment per a l'ús de les dades per a qualsevol finalitat. Per exercir el vostre dret, envieu una carta a Alkimia Capital- Carrer Pau Casals 8 4rt 3era AD500 Andorra la Vella Andorra o un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el dret que voleu exercir i aportant una còpia del vostre dret, DNI o passaport per ajudar-nos a verificar la seva identitat.
Si creieu que s'ha vulnerat algun dels vostres drets, podeu presentar una reclamació davant l'autoritat de protecció de dades corresponent.
Si sol·liciteu una restricció en el tractament de les vostres dades personals, conservarem les vostres dades només per a l'exercici o la defensa d'una reclamació legal o per motius d'interès legítim.

VALOREM LA SEVA COL·LABORACIÓ

Per garantir que les dades que conservem estiguin actualitzades i precises, li demanem que ens comuniqui qualsevol modificació o error en les seves dades per tal que puguem prendre les mesures oportunes.

ORIGEN DE DADES

En alguns casos, podem obtenir les seves dades d'Internet (lloc web o xarxes socials) o d'una base de dades externa que es pugui utilitzar legalment amb finalitats de màrqueting.

 

 


Si desitja canviar la seva configuració, faci click a l'enllaç: Configuració avançada de cookies